Selasa, 25 Ogos 2009

Salam Ramadhan


Blessed RamadanSalam kepada semua kengkawan.Semoga sentiasa mendapat keberkatan dan rahmat dari Allah.shifa nak ucapkan SELAMAT BERPUASAEid Greeting semoga bulan SunglassesRAMADHAN yg mulia memberi kita kekuatan untuk beribadat kepada Allah

Semoga sentiasa hepi & ceria2 menjalani ibadat puasa yg dah masuk hari ke-4 sorry la kengkawan lama tak join blog nie....shifa tak berapa sihat sikit...Sick In Beddengan anak2 demam Sicklylagi.....tapi sekarang dah ok dahh...hari nie...shifa tak sempat nak upload sebarang benda......bizi...letih...maklum la bulan puasa nie masak sendiri.PerfectoChef 2SaladSoupPotato Skin Chicken Wings Tak nak borong kat pasar Ramadhan lagi. Bkn apa lebih jimat dan mknan lebih rasa masam,manis,masinnya.shifa nie tak ler pandai msakChef tapi rasanya confirm husb makan menjilat jari...boleh la tahan sedapnya...cewahhRoll....puji diri lak....husb pun sayanggggg....Shy Whistler

ok lah kengkawan...nanti shifa upload kalau sempat....Selamat berbuka puasa nnti.Selamat bertarawih mlm nnti.Selamat bersahur esok pagi.InsyaAllah umur panjang kita berjumpa lagi.Adios WITH LOVE to ALL.Spray I Love YouBlow Kiss.

.Thank Youpada kengkawan yang sudi bagi komen kat cbox.....You're The Best

1 ulasan: