Sabtu, 21 November 2009

RM50 Replacement ZA sign (Ali Abu Hassan)





Have A Nice DayYuHuuu I’m BaCk! I’m BaCk! Na-na-na-na I’m BaCk! I’m BaCk! I’m BaCk! Laughing

Salam Ahad yang ceria tuk smua.Smoga kita smua sentiasa dlm lindungan Allah selalu… masuk hujung minggu…Jom sesama coti Leh Hammock 1kat

Have a wonderful weekend. Rempit Antique 1Convertible Femalewith care & safety.Ingat org2 tersayang.bagi sesapa yang abis barang dapur leh la gi shoping…Grocerybeli apa yg patut oooo…nak masak hujung minggu….biar le sedap sikittt…..Chefmasak ler apa yg patutt….Pizza SliceSaladPizza PieSoupPotato Skin Chicken Wings Chef 2 baru pueh atii….Perfecto

shifa ni kalau melalut mmg tak abis punya.Nnti tak pasal2 mulut kena SealedSealedSealed

Hidup tetap kena ceria walaupun tak hepi klau tidak sakit hati boleh cepat mati.Apapun kena hadapi walaupun tak puas hati…


dah lama bebenor tak ngadap blog nie....Computer nie rasa cam berbulan2.haaaa hari ni btoi2 lepaskan gian.lePaskan rindu dendam.abih smua blog shifa baca.cuma tak komen ja...dah jadi isteri yang berkerja ..ibu ..ni mmg x byk masa free. heheheh…Smile

2,3 hari ni time pagi..petang.. ja ujan turun.cuaca pun mendung.Black Cloudujan lak bkn sepanjang panjang.sat sat.meleret leret.Rain Cloud

baru jemur kain ujan mai lak.pastu setop.jemur kain lagi.tak sampai stengah jam ujan lagi. adoii tak dan kain nak kering. kain yg nak dibasuh hari2 kena sental.yg nak kering tak kering2. lembab2 kek coklat.nak lipat tak leh.penyidai pun dah penuh.waduh gawat gawat.

Adioss with LOVE to aLL.Sign I Love You
InGat seNtiasa jaGa keSihaTan,jaGa keSelaMatan waLau di MaNa BeRaDa
WoKies juMpa jiKa uMur PanJang

2 ulasan:

  1. salam.. saya ade koleksi duit rm50 sign aisyah. dan no siri yang unik tok rm1.
    no siri tersebut :

    * ADP8881880
    * ADF2242222
    * AAX0427077
    * AER4001222
    * DJ5050020 (tok rm5)

    jika berminat atau ade pertanyaan, just email ke antaremail@yahoo.com atau kol
    ke 013-6900731

    *harga boleh runding..

    terima kasih =)

    BalasPadam
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam